Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:13 | May 7, 2017

  ORANGES

  STONE COLD FOXSTONE COLD FOXSTONE COLD FOX

   

  PHOTOS BY MICHA WISSÉN
  _DRESS FROM STONE COLD FOX_

  SUNDAY-FUNDAY! Both me and André have been sooo tired today after yesterdays day party. But we managed to unpack our new sofa (YEY!) and sell our old one :) Now we are on our way to dinner with Andrés brother and a friend of his! Stay tuned for a NEW VLOG COMING UP TODAY!!

  _______________________________________

  SUNDAY-FUNDAY! Både jag och André var såååå trött idag efter dagsfesten igår. Men vi har iallafall lyckats knåpa ihop vår nya soffa idag (YEY!) och sålt av den gamla :) Nu ska vi iväg på middag med Andrés bror och hans kompis! Men håll er uppdaterade här på bloggen EN NY VLOGG KOMMER UPP IDAG!!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “ORANGES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här