Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:10 | May 8, 2017

  Surfing cowboys

  For love & lemonsFor love & lemonsFor love & lemonsFor love & lemonsFor love & lemonsFor love & lemons

   

  PHOTOS BY MICHA WISSÉN / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM FOR LOVE & LEMONS, HERE_
  _SUNGLASSES FROM NELLY, HERE_BOOTS FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM GINA TRICOT ( OLD )_

   

  One of my looks at Coachella… kind of. At least the dress! I loooove this dress and especially together with these awesome sunnies.
  Started my monday morning with a hard workout with Simon followed by a meeting at CUBE. I got to say, I have such a great team ♥ so much talented and creative people. LOVE! Just got back home and I have plenty of emails to go through, plan my week and then change some stuff at Åhlens – bought door knobs to my wardrobe the other day and they turned out looking like shit hahaha. So I need to return them and continue my search for nice ones. Do you know any online site where I can find those kind of things? I want really nice ones. LOVE!

  __________________________________

  En av mina Coachella looks … typ iaf. Jag ääääälskar den här klänningen och speciellt ihop med dess feta glajjor.
  Började min måndag på bästa sätt genom att träna ett hårt pass med Simon följt av ett mega-möte med alla på CUBE. Jag måste säga det, jäklar vilket fett team jag har ♥ Så mycket talangfulla och kreativa själar. KÄRLEK! Nu kom jag hem för en stund sen och ska mata igenom massvis av mail haha, planera min vecka och sen dra till Åhlens för att lämna tillbaka lite saker – jag köpte nya handtag/knoppar till min garderob och det blev så jävla fult så måste lämna tillbaka dom hahahah. Jag behöver hitta ett par enkla och snygga liksom! Har ni några tips på vart jag kan hitta snygga? Online eller i butik. Vill hitta några tjusiga. KÄRLEK!

   


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Surfing cowboys”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här