Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:34 | May 9, 2017

BURGERS&FRIES

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Steve maddensteve maddensteve maddensteve maddensteve maddensteve madden

 

PHOTOS BY HANNA VON MATÉRN / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_SHIRT FROM ZARA, SIMILAR HERE_
_JEANS FROM LEVIS, HERE_SHOES FROM STEVE MADDEN, HERE_
_BAG FROM CHANEL, HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS, HERE_

 

Wtf is wrong with the weather?! It’s seriously in the middle of May and its.. snowing?! Only 3 degrees celsius.. Anyway, it ruined my plans for today a bit. I needed to snap some summer outfits for a brand but it’s way to cold for that. Besides that I just have a meeting today! So it’s a pretty calm day for me. I didn’t sleep well at all last night since André is starting to get sick and te turned around in bed a lot and snored haha ♥ Poor André. Well, about last night – Fang and I went to Ariana Grande’s show with some other friends at Friends Arena. I haven’t listened to her that much but she sure is a cutie! And some of the songs I’ve heard a lot of times :) We had a great evening!

________________________________________________

Wtf är det för fel på vädret?! Det är seriöst i mitten av Maj och det… snöar?! Bara 3 grader med… men men, det ställer iallafall till det lite idag. Jag behöver egentligen plåta av lite sommarlooks men det är alldeles för kallt för det. Bortsett från det har jag bara ett möte! Så en väldigt lugn dag med andra ord. Jag sov inte så värst bra inatt heller eftersom André håller på att bli sjuk och låg och vände och vred på sig i sängen inatt. och snarka haha ♥ Stackars André. Om gårkvällen – jag och Fang var och såg Ariana Grandes konsert med några vänner på Friends Arena. Jag har inte lyssnat så mycket på henne men hon är allt en sötnos! Några låtar känner man igen :) vi hade en supertrevlig kväll!

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “BURGERS&FRIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.