Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:34 | May 9, 2017

  BURGERS&FRIES

  Steve maddensteve maddensteve maddensteve maddensteve maddensteve madden

   

  PHOTOS BY HANNA VON MATÉRN / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_SHIRT FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _JEANS FROM LEVIS, HERE_SHOES FROM STEVE MADDEN, HERE_
  _BAG FROM CHANEL, HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS, HERE_

   

  Wtf is wrong with the weather?! It’s seriously in the middle of May and its.. snowing?! Only 3 degrees celsius.. Anyway, it ruined my plans for today a bit. I needed to snap some summer outfits for a brand but it’s way to cold for that. Besides that I just have a meeting today! So it’s a pretty calm day for me. I didn’t sleep well at all last night since André is starting to get sick and te turned around in bed a lot and snored haha ♥ Poor André. Well, about last night – Fang and I went to Ariana Grande’s show with some other friends at Friends Arena. I haven’t listened to her that much but she sure is a cutie! And some of the songs I’ve heard a lot of times :) We had a great evening!

  ________________________________________________

  Wtf är det för fel på vädret?! Det är seriöst i mitten av Maj och det… snöar?! Bara 3 grader med… men men, det ställer iallafall till det lite idag. Jag behöver egentligen plåta av lite sommarlooks men det är alldeles för kallt för det. Bortsett från det har jag bara ett möte! Så en väldigt lugn dag med andra ord. Jag sov inte så värst bra inatt heller eftersom André håller på att bli sjuk och låg och vände och vred på sig i sängen inatt. och snarka haha ♥ Stackars André. Om gårkvällen – jag och Fang var och såg Ariana Grandes konsert med några vänner på Friends Arena. Jag har inte lyssnat så mycket på henne men hon är allt en sötnos! Några låtar känner man igen :) vi hade en supertrevlig kväll!

   


  14 kommentarer  14 kommentarer om “BURGERS&FRIES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här