Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:39 | May 9, 2017

  SUNNY MORNINGS

  tommy hilfigertommy hilfigertommy hilifger

   

  SUNNY MORNINGS
  _SHIRT OLD FROM TOMMY HILFIGER_

   

  The pollen is killing me! It itches in my eyes and nose!! So today I’ve been feeling all tired and slow. Bought some antihistamine so tomorrow I’m on it. Can’t take this no more haha. Went into town for some errands and now I’m back home. André just came home so now we are just going to watch a movie and make veggie-taco! LOVE

  ______________________________________________

  Pollen dödar mig! Det kliar så sjukt mycket i näsan och ögonen!! Så idag har jag känt mig låg och hängig. Köpte antihistamin förut så imorgon är jag all about that. Klarar inte detta mer haha. Åkte in till stan förut för att fixa lite ärenden och nu är jag tillbaka hemma. André kom nyss hem med så vi ska bara kolla film och göra veggo-tacos! LOVE


  18 kommentarer  18 kommentarer om “SUNNY MORNINGS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här