Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:39 | May 9, 2017

SUNNY MORNINGS

tommy hilfigertommy hilfigertommy hilifger

 

SUNNY MORNINGS
_SHIRT OLD FROM TOMMY HILFIGER_

 

The pollen is killing me! It itches in my eyes and nose!! So today I’ve been feeling all tired and slow. Bought some antihistamine so tomorrow I’m on it. Can’t take this no more haha. Went into town for some errands and now I’m back home. André just came home so now we are just going to watch a movie and make veggie-taco! LOVE

______________________________________________

Pollen dödar mig! Det kliar så sjukt mycket i näsan och ögonen!! Så idag har jag känt mig låg och hängig. Köpte antihistamin förut så imorgon är jag all about that. Klarar inte detta mer haha. Åkte in till stan förut för att fixa lite ärenden och nu är jag tillbaka hemma. André kom nyss hem med så vi ska bara kolla film och göra veggo-tacos! LOVE


17 kommentarer17 kommentarer om “SUNNY MORNINGS”

  Hej!
  Bara ett litet tips angående pollen osv. Har själv sjukt mycket problem med det och har alltid tagit allergitabletter för att det ska bli bättre. Men nu har jag börjat med något som heter msm som består av organisk svavelförening som finns naturligt i kroppen. Det finns att köpa på bodystore t.e.x Hursom! Det har en massa positiva effekter på kroppen + att jag helt blivit av med mina allergi besvär. Kanske värt att testa?

  Tack för en grym blogg med massor av härlig inspo✨?
  Kram

  Reply

  Hej! Åh, det har jag aldrig hört om innan :) Får kika in det och läsa lite om det! tack för tipset. KRAM! Och tack!! <3

  Reply

  You two should really watch ‘What the Health’, it just came out this year. It’s really eye opening!! Anyway, hope the antihistamine kicks in, hon!;)

  Reply

  Hej!

  Vad använder du oftast för objektiv, vilka mm? Och till vilka sorts bilder använder du dom?
  Skulle vara så gulligt om du kunde svara :-) Älskar din blogg och alla dina bilder!
  Hoppas du mår bättre snart, kram<3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här