Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:09 | May 10, 2017

INTERIOR: DETAILS IN OUR HOME

-CONTAIN ADLINKS-

1. The BEST detail in our bedroom is our new chair from RUT&JOANNA ofc! I’ve been dreaming about this chair for a very long time. Her shop is for sure one of my favorite shops out there. There are so much stuff I want from there. You can find the chair HERE! The plant is from Granit.

/ 1. BÄSTA detaljen ever i vårt sovrum är vår nya fåtölj från RUT&JOANNA såklart! Jag har velat beställa denna så länge nu. Hon har lätt bland de finaste möblerna out there. Jag vill ha så sjukt mycket därifrån. Ni hittar vår fåtölj HÄR! Plantan kommer från Granit.

 

2. Our paintings in our livingroom. The big one in the middle have my friend Josefine made especially for me – you can find her HERE. The one on the far right have my beautiful friend Elsa made ♥ The kid with the mask is from Fotografiska HERE – the tractor is from IKEA ( old ).

/ 2.Såhär ser våra tavlor ut i vardagsrummet. Den stora i mitten har min vän Josefine gjort speciellt till mig – ni hittar henne HÄR. Den längst ut till höger har min fina vän Elsa gjort ♥ Barnet med gasmask är från fotografiska HÄR – Traktorn är gammal från IKEA.

 

3. This daybed/bench is our newest friend in our interior-family ( besides our new cozy sofa that just arrived! ). I love this detail in our livingroom! It’s from Royal design and you can find it HERE. The plants are a ficus and Monstrea from Plantagen, HERE.

/ 3.Den här dagsbädden/bänken är nyast in i vår lilla familj ( tillsammans med vår mysiga soffa som precis kommit!). Jag älskar den här detaljen i vardagsrummet! Den kommer från Royal Design och ni hittar den HÄR. Plantorna är köpta via Plantagen, HÄR.

 

4. My favorite candle ever! “Mahogany” from H&M. It smells amazing! You can find it HERE. The chandelier is also from H&M ( old ).
5. This basket is placed infront of the end of our bed. We put blankets in there :) This one is from Granit, HERE.

/4. favoritljuset ever! “Mahogany” från H&M. Det lukatr magiskt! Ni hittar den HÄR. Ljusstaken är med från H&M ( gammal ).
5. Den här k orgen är placerad framför änden av vår säng och där i lägger vi filtar :) Denna kommer från Granit, HÄR.

Some details from our home!! We are sooooon getting there. We are not totally done yet but yeah, interior isn’t cheap my friends haha :) But I LOVE THIS! I love to create our dream home. Stay tuned for more!

___________________________________________

Lite detaljer från vårt hem!! Vi är snaaaaaart helt färdiga. Vi har lite kvar men ja, inredning är ju inte billigt precis haha :) Men jag ÄLSKAR INREDNING! Jag älskar att skapa ett riktigt hem för oss. Håll er uppdaterade för mer!

 

 


22 kommentarer22 kommentarer om “INTERIOR: DETAILS IN OUR HOME”

  I love the nordic vibe of your interior design!! <3 Me and my boyfriend will be moving soon and the only thing we have now is the sofa and can't decide on anything else, haha. We both love the same things, but can't seem to find what we like in stores. Do you have any suggestions as to where we could find nice interior stuff (online with international shipping)?

  Your home is very inspirational, thanks for posting these pictures!

  http://www.nasklee.com

  Reply

  Thanks!! Haha I know the struggle! I love design and I always want new stuff for our home haha :D hmm, I’m not sure about interior that ships international. but I love ellos.se , ahlens.se , reformasthlm , rut&joanna .. thanks <3<3

  Reply

  I’m obsessed with this interior design! Thanks for the inspiration, we’re looking at a new sofa and I am really loving these blue velvet ones! x http://www.justsavxnnah.com

  Reply

  Thank you!! yes the chair is beyond amazing! Check her stuff out . she has sofas and other stuff as well. it’s wow!!

  Reply

  Hej Angie! Såg på Andres instagram att ni skaffat en ny soffa. Kan du snälla visa upp den i ett inlägg och tala om vart ni köpt den ifrån? Varit på jakt efter den perfekta soffan i flera månader nu och tror jag nu hittat min soulmate. Skulle uppskatta det till tusen.

  Underbara möbler förövrigt btw! <3

  Reply

  Heeej! Ja precis, vi har köpt en ny nu :D så bra blev den! Vi har köpt våran via thesofastore.se :) hittar den inte på hemsidan nu men dom har MASSOR fina! Tack fina <3 kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här