Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:16 | May 10, 2017

  SHOWROOM

   

  STONE COLD FOX / ABBOT KINNEY

   

  When I was in LA I met up with my babe Micha and went to her work – Stone Cold fox at Abbot Kinney – and picked out some stuff to shoot in :) I love their stuff! And speaking of loving stuff: I miss LA so, so much!! But I’m leaving for Marbella in a week with Agnes. WOOP WOOP! I need some sun.. it’s depresssing in Sweden.
  Anyway .. I started my morning with missing out on the ASOS breakfast.. lol. I had missunderstood the time so I missed it..
  BUT tonight I’m off to dinner with YSL and before that a little AW with CUBE at Kasai. LOVE!

  _______________________________________

  När jag var i LA så mötte jag upp med min babe Micha och stack till hennes jobb – Stone cold fox på Abbot Kinney – och plockade ut lite grejer som vi fotade :) Älskar deras grejer! Och på tal om saker jag älskar: Jag saknar LA så mycket!! Men om en vecka sticker jag till Marbella med agnes. WOOP WOOP! Jag behöver sool.. så deppigt i Sverige.
  Men men.. började min morgon med att missa frukosteventet med ASOS..lol. Jag hade missuppfattad tiden så jag missade det.
  MEN ikväll ska jag på middag med YSL och innan det ska jag på en liten AW med CUBE på Kasai. KÄRLEK!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “SHOWROOM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här