Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:43 | May 12, 2017

  STRIPED LOVE

  STONE COLD FOXSTONE COLD FOXSTONE COLD FOXSTONE COLD FOXSTONE COLD FOX

   

  PHOTOS BY MICHA WISSÉN
  CREDIT&ADLINKS:_SET FROM STONE COLD FOX_BAG FROM CHLOÉ, HERE_
  _SUNGLASSES FROM LE SPECS, HERE_SHOES FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  SOOORRY babes for my lack of update yesterday – or, NO UPDATE I mean. But I have a reason why ( hihihihihi!) but I can’t tell you in this post. I have to wait until a bit later tonight to tell you! Anyway, I’m soon on my way to Beautybox to get a facial. I’ve become ADDICTED to doing facials and keep my skin hydrated, glowing and healthy. My dad and Andrés parents are coming here tonight so we are just going to have dinner at Pane Vino. My dad is running Tough Viking tomorrow so we are going to cheer for him tomorrow as well!! GO DADDY! Talk to you in just a sec ♥

  ________________________________________

  SOOORRY babes för dålig uppis igår – eller INGEN UPPDATERING dvs. Men jag har faktist en anledning varför ( hihihihihi!) som jag inte kan berätta om nu men som ni får veta senare ikväll! Men men, jag ska alldeles straxt iväg till Beautybox för en ansiktsbehandling. Jag har blivit helt BESATT av ansiktsbehandlingar för att hålla min hy full med fukt, lystrig och frisk. Ikväll kommer min pappa och Andrés päron hit och så ska vi äta middag på Pane Vino. Min farsa ska springa Tough Viking imorgon så då ska vi dit och hurra på honom!! HEJA PAPPSI! Vi hörs en liten stund ♥


  22 kommentarer  22 kommentarer om “STRIPED LOVE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här