Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:10 | May 12, 2017

  YSL BEAUTY CLUB

   

  YSL BEAUTY EVENT
  ADLINKS:_JACKET FROM ASOS, SIMILAR HERE_JEANS FROM ASOS, HERE_
  _BAG FROM CHANEL, HERE_CAP FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_

   

  Two evenings ago I was invited to YSL beauty club event! I brought my friend Agnes with me and we had a lovely time! Met up with Kenza and Maria there along with a lot of other wonderful peeps and bloggers. So much fun to meet new people! The event was located at Färgfabriken and YSL brought good music, champange, wonderful makeup and lots of fun :) Thank you so much for having me!

  ATM we are waiting for our parents to enter Stockholm so we can go to dinner later on! I’m actually starving already .. haha. I might have to do a quick meal before the dinner tonight. Otherwise I’ll get grumpy haha!

  ______________________________________

  För två kvällar sedan var jag inbjuden på YSL beauty club event ute på Färgfabriken! Jag tog med mig min fina vän Agnes och hade det supertrevligt! Mötte upp Kenza och Maria på plats och även massa andra härliga människor och bloggare. Så kul att träffa nya människor! Eventet låg som sagt i Färgfabriken och YSL bjöd på bra musik, champagne, härlig makeup och massa annat skoj :) Tack så mycket för de fina eventet och för att vi fick komma!

  JUST NU sitter vi och inväntar våra päron som snart gör entré i Stockholm. Ikväll ska vi som sagt på middag men jag börjar redan nu bli superhungrig.. haha. Jag kanske måste käka nått litet innan kvällen. Annars blir jag sådär sur och jävlig hahah.


  8 kommentarer  8 kommentarer om “YSL BEAUTY CLUB”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här