Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:01 | May 15, 2017

  YELLOW CAB

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM MISSGUIDED, HERE_JEANS FROM NA-KD, HERE_
  _CAP FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_BOOTS FROM TOPSHOP, HERE_
  _BAG FROM MARNI, HERE_TSHIRT FROM NA-KD, HERE_

   

  Full look! Hi everybody – how are you? I got up at 08 this morning when my baby-girl Filippa knocked on our door. AH! I’ve missed her so much!! She’s been to Bali for 2 weeks and in just 2 days I’m off to Marbella so we wanted to have a morning together ♥ today I’m off to a Dior shoot(!!) and then an all day with them and other influencers! It’s going to a lot of fun! I’m bringing my camera with me ofc. LOOOVE!

  ____________________________________________

  Hel look! Hej alla – hur mår ni? Jag gick upp vid 08 av att min baby-girl Filippa knackade på dörren. AH! Jag har saknat henne så mycket!! hon har varit på Bali i 2 veckor och nu åker jag till Marbella om två dagar så vi ville ha en morgon tillsammans nu ♥ Idag ska jag iväg för en rolig plåtning med Dior(!!) och spendera dagen med dom och andra influensers! tror det kommer bli så kul! Jag tar självklart med mig kameran. LOOOOVE!

   


  13 kommentarer  13 kommentarer om “YELLOW CAB”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här