Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:54 | May 16, 2017

  FLORAL

  nelly.comnelly.comnelly.comnelly.comnelly.com

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM NELLY, HERE_HEELS FROM NELLY, HERE_
  _JACKET FROM ASO, SIMILAR HERE_HAT FROM TED BAKER, SIMILAR HERE_

   

  OMG, what a day! I got up at 06 to organize some stuff for a shoot this morning. I can’t really tell you snything about that yet but I will soon, I promise!! At 07.30 I took a cab to my first meeting of the day before taking a new cab home to meet up with the crew at my place. Photoshoot followed by another meeting before I sat down in a chair at Nails by Frida’s. PHEW! I got a bit of time for myself for an hour before I had to rush out again. Now I’m back home after running some errands in town. All I have left now is to swing by the office and then pack my bags until I can chill with Ebba. I was supposed to shoot some looks but nah.. I won’t have time for that! I have so much nice new outfits I want to show you in Marbella instead hihihi.

  _____________________________________________

  OMG, vilken dag! Jag gick upp vid 06 för att styra om det sista hemma innan vi skulle plåta. Jag kan inte riktigt berätta ännu vad det är vi plåtar för men snart kan jag berätta jag lovar!! Vid 07.30 tog jag en taxi till morgonens första möte innan jag tog en taxi tillbaka hem för att möta upp crewet hemma hos mig. Sen var det plåtningsdags följt av yttligare ett möte lite senare. Tillslut crashade jag ner i stolen hos Naglar på fridas. Jag fick en stund för mig själv och pusta ut innan jag begav mig vidare på lite ärenden på stan som behövde fixas. Efter detta ska jag bara svänga förbi kontoret och sen packa min väska innan det blir chillhäng med Ebba. Jag skulle plåtat några looks idag med men .. nä, jag hinner inte det! Jag har ju en hel del fina outfits som jag vill plåta av i Marbella åt er istället ihihhi.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “FLORAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här