Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:47 | May 17, 2017

  #DiorBackstage

  #DiorBackstage
  -Contain advertising for Dior-

   

  I was away the other day for a lunch, shoot and event with Dior and it was so much fun!! I had a blast with the team and all the influencers from both Sweden, Norway, Finland and Denmark. Looking forward seeing the photos when they are done :) We got our makeup done by the team at Dior as well. YEY!

  Now I’m at the airport soon ready to board the plane to MALAGA!! Can’t wait to get some sun on these pale legs and take a lot of photos for you here and on instagram! Stay tuned for an upcoming look! LOVE

  ___________________________________________

  Jag var som sagt iväg häromdagen för lunch, fotografering och ett event med Dior och det var så kul!! Jag hade sjukt kul med Dior teamet och alla influensers från både Sverige, Norge, Finland och Danmark. Ser fram emot att få se resultatet när de kommer :) Vi fick vår makeup gjord av teamet med. YEY!

  Nu sitter jag på flygplatsen och ska snart boarda planet till MALAGA!! Jag längtar så mycket tills mina bleka ben får lite färg och till att jag kan ta fina bilder till er här på bloggen och instagram!! Stay tuned för en look som kommer upp snart! LOVE


  19 kommentarer  19 kommentarer om “#DiorBackstage”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här