Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:53 | May 21, 2017

  FIRST DAY IN MARBELLA

  MISSGUIDEDMARBELLA

   

  FIRST DAY IN MARBELLA
  ADLINKS: DRESS FROM MISSGUIDED, HERE
  JACKET FROM & OTHER STORIES, HERE

   

  FINALLY WIFI! We’ve been out of wifi these past two days so it’s been a real hassle. BUT I’m back haha!! Damn, I got stuff to show you guys!! It’s been days filled with work but also some chillin’ by the pool and loads of food haha. We just got to the Bootcamp now and I can’t wait for this week workouts. 7 days of workout, sun and nice people. And to end this trip – a three-days birthday bash for Hannah!! WOOP!!
  Not everyone has showed up yet so tonight it’s chill-mode on with dinner and just hang out with the people who has arrived.

  These photos were taken the first day in Marbella when me, Alex and Agnes went out to dinner at BIBO after shooting and filming all day.
  We went to that resturant last time we were here and it’s a really nice and cozy place! Now I need to get ready for dinner ♥

  _________________________________________________

  ÄNTLIGEN WIFI! Vi har varit utan wifi de två senaste dagarna och det har varit så struligt. MEN nu är jag tillbaka haha!! Jäklar, jag har fotat så mycket!! Dagarna har varit fyllda med jobb men vi har hunnit med att chilla vid poolen och ätit massvis av mat haha. Vi kom precis till bootcampet och jag längtar så sjukt mycket för dessa 7 dagar med träning, sol och trevliga människor. Vi kommer dessutom avsluta denna tripp med en tre-dagars fest för att fira Hannah som fyller år!! WOOP!!
  Alla har inte dykt upp ännu på bootcampet så ikväll blir det lungt med trevligt häng och middag.

  Bilderna ovan är från vår första dag i Marbella när jag, Alex och Agnes stack till BIBO för middag efter en hel dag av filmning och fotning. Vi åt på denna resturang förra gången vi var här och det är verkligen en mysig resturang med god mat! Nu ska jag göra mig redo för middag ♥


  18 kommentarer  18 kommentarer om “FIRST DAY IN MARBELLA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här