Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:02 | May 23, 2017

  WORKOUT TIME!

  1.Michelle, Samuel & me ready for our workout!
  1. Michelle, Samuel & jag redo för ett träningspass!

  2. Tanned legs and colorful workout gear. Shoes from Nike, similar HERE (adlink)
  2. Bruna ben och färgglad träningsutrustning. Skorna kommer från Nike, similar HÄR (adlink)

  3.Our little playground during the days.
  3. Vår lilla lekplats på dagarna.

  4. Agneeeeees ♥ She’s a star!
  4. Agneeeeees ♥ Hon är en stjärna!

  5. The three amigos again!
  5. De tre amigosen igen!

  A SWEATY WORKOUT BY MICHAELA

   

  WOW! What a workout!! This was for sure the best session since we got here. Less cardio and more heavy lifts – which is my cup of tea.
  We just finished dinner and are about to play some games before heading to bed. I’ll sit next to them working tho :) Regarding my outfit, both bottom and top are old ones from Gina Tricot. LOVE to wear bright colors like this when i work out and especially when I’m tanned. That’s the best thing by being at this bootcamp – all you do is workout, work on your laptop, chill by the pool, tan and eat food. Easy living! After working a lot the first days we got here I’m happy to be able to relax a bit now and focus on my workout and being able to work from my laptop. Such a blessing! I have so much to do when I get back to Sweden again. Well I’m going to say good night now and let’s chat tomorrow! LOVE YOU!

  _____________________________________________

  WOW! Vilket träningspass!! Det här passet var helt klart det bästa passet sen vi kom hit. Mindre kondition och mer att lyfta tungt – vilket jag föredrar. Vi avslutade nyss en mysig middag ihop och ska spela lite spel innan det blir läggdags. Jag får sitta brevid och kolla på medans jag jobbar :) Angående min träningsoutfit så kommer både nederdel och överdel från Gina Tricot, dock köpte länge sedan. Jag ÄLSKAR att bära starka färger på träningskläder och speciellt nu när man är lite brun också. Det är det bästa här med, att man bara kan ta det lugnt. Man tränar, solar, badar, äter och jobbar från laptopen. Enkelt liksom!  Eftersom vi jobbade en hel del de första dagarna vi kom hit så är det skönt att jag nu kan sitta mer vid laptopen och jobba. Riktigt tacksamt! Jag har en del jobb som väntar på mig där hemma med! Nu säger jag godnatt till er för ikväll och så hörs vi imorgon! LOVE YOU!


  3 kommentarer  3 kommentarer om “WORKOUT TIME!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här