Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:03 | May 23, 2017

  PIN STRIPES

  NA-KDNA-KDNA-KDNA-KDNA-KD

   

  PHOTOS BY ALEXANDRA KENTSDOTTIR / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS_DRESS FROM NA-KD, HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_
  _EARRINGS FROM H&M, SIMILAR HERE_SANDALS FROM ASOS, HERE_

   

  This dress is just… perfect! It’s super comfy but at the same time very nice with the details, cuts and fabric. A new favorite dress for sure!
  Had such a hard time sleeping last night so I think I fell asleep after 01.00 .. so when the alarm went off to get up for yoga I just shut it off and went back to sleep. I woke up about 1 hour later and went for a powerwalk instead. The weather is a bit bad today so I’m not sure what I’ll be up too for the rest of the day. I’m going to workout later on but I might just finish off some work now instead. Marbella is otherwise treating us good and I’m so happy that we still have one more week to go before we go home, back to a hopefully summer-ish Sweden ♥

  __________________________________________

  Den här klänningen är bara … helt perfekt! Den är superskön men samtidigt väldigt fin med alla detaljer, skärningarna och tyget. En ny favoritklänning helt klart! Jag hade så sjukt svårt att sova igår så jag tror helt ärligt att jag somnade efter 01 någon gång.. så när larmet tjöt imorse för yogan så stängde jag bara av det och somna om. Jag vaknade någon timma senare och tog en powerwalk istället. Vädret är lite halvdant idag så jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Jag ska ju såklart träna ett pass sen men annars ska jag försöka jobba lite. Marbella behandlar oss toppen annars och jag är så glad över att vi har en till vecka kvar här, innan vi åker tillbaka till ett förhoppningsvis sommrigt Sverige ♥

   


  21 kommentarer  21 kommentarer om “PIN STRIPES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här