Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:22 | May 24, 2017

  BLUE SKIES

  El Anclael AnclaEl AnclaEl AnclaEl AnclaEl Ancla

   

  LUNCH-BREAK

   

  On the second day after arriving to Marbella our location was El Ancla beach club to shoot of some collabs at their gorgeous pool! After we were done we sat down on their beautiful restaurant and had lunch. Today I woke up a bit late since I’ve had a problem sleeping these days. So I missed the first workout of the day. But at least I’m full of energy now :) After breakfast we took the car to Ocean club where we are now. Staying here for a while before going back to the camp.

  ____________________________

  På andra dagen i Marbella drog vi till El Ancla för att fota av lite samarbeten vid deras tjusiga pool! Efter vi var klara så stannade vi kvar och åt lunch på deras fina resturang. Idag vaknade jag rätt sent eftersom jag har sovit rätt dåligt sen jag kom hit. Så tyvärr missade jag första träningen imorse – men jag är utvilad iaf :) efter frukosten tog vi bilen till Ocean club där vi är nu. Vi kommer hänga kvar här ett tag tills vi åker tillbaka till campet.


  9 kommentarer  9 kommentarer om “BLUE SKIES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här