Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:14 | May 24, 2017

  LADY IN RED

  röd kostym Zararöd kostym zararöd kostym zararöd kostym zara

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_SUIT FROM ZARA, SIMILAR TROUSERS HERE & JACKET HERE_HEELS OLD FROM STEVE MADDEN_
  _SUNGLASSES FROM LE SPECS_BODY FROM ASOS, HERE_BAG FROM MARNI, HERE_

   

  OOOVER AND OUT from this day haha! I’m literally exhausted from today’s workout…wow. Just finished dinner and I’m actually in bed, watching my serie “Bates Motel”. Anyway this is a look I wore before we went on this trip and a brand new red suit from Zara. Damn they have so much nice stuff there atm… I want almost everything. My shopping instinct become so much bigger when it’s spring/summer hahaha. Are you guys the same?

  ____________________________

  OOOVER AND OUT från den här dagen haha! Jag är faktist helt slut efter dagens träningspass… wow. Vi åt nyss klart middgen och nu ligger jag i sängen och kollar på min serie “Bates Motel”. Men men det här är en look jag bar innan vi drog på denna resa och jag bär även min helt nya kostym från Zara. Jäklar vad mycket snyggt dom fått in nu.. jag vill seriöst ha allt nästan. Min shoppinginstinkt blir alltid så mycket starkare på våren/sommaren hahahahah. Är ni likadana?

   


  20 kommentarer  20 kommentarer om “LADY IN RED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här