Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:53 | May 25, 2017

MORNING WORKOUT

 

A SWEATY WORKOUT

 

Damn this workout was heavy but very fun! I have to say that these kind of trips are the best! especially when it comes to really working out. To be here with a bunch of nice people, eating good and healthy food, having a nice pool, the sun and you name it – makes it soooo much easier and so much more fun to workout! I slept better last night and I also managed to fall asleep by the pool for over an hour hahaha. Everybody told me I looked so peaceful sleeping haha!

________________________________________

Jäklar vad den här träningen var tung men rolig! Jag måste säga att resor som dessa är bäst! Och helt klart när de kommer till träningen. Att vara här med ett gäng goa människor, äta bra och hälsosam mat, ha en nice pool, solen och ja, allt – gör det sååååå mycket roligare och enklare att träna! Jag sov dessutom så mycket bättre igår natt. Lyckades dessutom somna vid poolen i över en timma hahahah. Alla sa att jag såg så rofylld ut när jag sov hahah!


6 kommentarer6 kommentarer om “MORNING WORKOUT”

    I wish I looked that good after a workout, better than with make-up :) Looks like a fun workout, but not when it’s over 15°C outside.

    Reply

    Haha, well I promise you the sweat was reeeaaaal after haha! Thanks babe <3 it sure was, it has been such a fun week! <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här