Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | May 25, 2017

  SPANISH SUN

   

  ALL THESE BEAUTIFUL BEACH CLUBS
  SHOOTING, HAVING LUNCH AND CUDDLING W THIS CUTIE

   

  I’m usually not a fan of beach clubs since I like hanging at the beach more but I have to say that Marbella has some really nice ones :)
  Since the beaches aren’t really white here with turqoise water we decided to shoot most of the stuff att different beach clubs instead and I think it all turned out good. Anyway, I finally got up on time this morning and did my morningworkout. I feel a little better in my back today ( haven’t been feeling 100% in my back since we went to Bounce 2 weeks ago ) but I took it pretty easy anyway. Time to hit the pool and listen to some podcasts. As I said, EASY LIVING these days.

  ___________________________________________

  Jag är oftast inte ett stort fan av beach clubs utan gillar att hänga på stranden mer men jag måste ändå säga att Marbella har en hel del fina beach clubs :) Eftersom stränderna här inte är sådär kritvita med turkost vatten så bestämde vi oss för att fota det mesta på beach clubs häromkring och jag tror resultaten blir bra. Men men, jag kom iaf upp i tid idag och körde morgonpasset. Jag känner mig bättre i ryggen nu ( har haft lite ont i den sen vi hoppade Bounce för 2 veckor sen ) men tog det ändå lungt. Nu är det dags att besöka poolen igen och lyssna på podcasts. Som jag sa, enkelt leverne dessa dagar.


  11 kommentarer  11 kommentarer om “SPANISH SUN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här