Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:22 | May 26, 2017

  SINGOALLA

  NAKDNAKDNAKDNAKD

   

  PHOTOS BY ALEXANDRA KENTSDOTTIR
  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM NAKD, HERE_SANDALS FROM ZARA_
  _EARRINGS FROM H&M_

   

  FRIIIYAY! Everybody went to Mikes gym today but since my back is still a bit wierd I decided to stay with Michelle. We are going to take a PW to the supermarket and buy shampoo and then I have to work on my laptop a while before the other people are back. Going to swing by Hannah’s dayparty later on but since I’m here on a workout trip I won’t really drink. I want to stay clean until tomorrow :) LOVE

  ____________________________________

  FRIIIIYAY! Alla stack nyss till Mikes gym idag men eftersom min rygg fortfarande är lite konstig så bestämde jag mig för att stanna kvar med Michelle. Vi ska ta en PW till supermarketen och köpa shampoo sen ska jag sitta och jobba med min laptop tills de andra är tillbaka. Vi ska förbi Hannahs dagsfest senare men det blir ingen dricka för mig. Vill hålla mig borta från det tills imorgon :) LOVE


  23 kommentarer  23 kommentarer om “SINGOALLA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här