Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:09 | May 30, 2017

KIMONO

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
NELLY.COM KIMONONELLY.COM KIMONONELLY.COM KIMONONELLY.COM KIMONO

 

CREDIT&ADLINKS_KIMONO DRESS FROM NELLY, HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS, HERE_
_SANDALS FROM ZARA, SIMILAR HERE_BAG FROM CHLOÉ, HERE_

 

Mtachy, matchy with the flowers! This kimono is beyond comfy and at the same time so gorgeous. I want one in beige, one in black and one in light blue. Please Nelly, can you create that haha?
So we just got back to ( a rainy…) Sweden. The traffic was horrible so it took us almost 1,5 hour to get home from the airport when it usually takes 45 minutes. It was jammed all the way .. so we ended up taking the subway after a while. Today I’m just going to work from home, edit photos and stay in bed all night. What are your plans tonight? and HEY – don’t forget to check out my new vlog HERE from Tokyo!

________________________________________

Matchy, matchy med blommorna! Den här kimonon är sååå skön men så himla fin på samma gång. Jag vill ha en i beige, en i svart och en i ljusblått. Nelly, kan ni snälla fixa det haha?
Vi kom iallafall precis hem till ( ett regnigt..) Sverige. Trafiken var så hemsk så det tog oss 1,5 timma att ta oss från flygplatsen och hem. vi fick hoppa av taxin efter en stund och ta tunnelbanan sista vägen. Idag ska jag bara jobba hemifrån, redigera bilder och stanna i sängen hela kvällen. Vad ska ni göra ikväll? och HÖRDENI – Glöm inte att kolla in min senaste vlogg HÄR från Tokyo!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

13 Responses to “KIMONO”

 1. Ruby on

  The bag doesn’t fit the dress. This look was gonna be beautiful without the bag.
  Most of your looks would be amazing without the bags!! Sorry but it’s my opinion ☺️
  Anyway this dress is flawless ?

  Reply
 2. Jenny on

  Heeej! Älskar din blogg och dina kläder, you look fkn amazing!! Såg på din instastory (nej är ingen stalker hahah) att du hade en guldklittrig outfit med offshoulder rätt nyligen som jag blev helt kär i!! Du skrev nog att den var från Nelly men hittade inte den, du har ingen länk till outfiten eller någon mer bild på den? Tänkte köpa den till midsommar för den var såååå fin!??
  Ha det bääääst! Kram, Jenny Samuelsson

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.