Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:20 | May 31, 2017

SPARKLE

TRAVEL
nay beach by awanay beach by awa

 

SWIMSUIT FROM AWA X NLY – HERE (ADLINK)

 

Love this cute swimsuit my girl Awa made for her collection with NELLY! Had to use it in Marbella.
Just got back from the River Island event and a session with Emilia again – she is THE BEST!! Now I’m back home and need to get some work done on my laptop before André gets home. We are just going to cook dinner and chill! Talk to you in a while babes!

___________________________________

Älskar den här fina baddräkten som min tjeja Awa har designat för NELLY! Var bara tvungen att använda den i Marbella.
Kom precis tillbaka hem från River Island eventet och en session med Emilia igen -hon är fan BÄST!! Nu är jag tillbaka hemma och måste sitta och jobba av lite grejer på datorn innan André kommer hem. Ikväll kommer vi bara laga middag och slappa! vi hörs om en stund babes!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “SPARKLE”

  1. sallie lundh on

    Oh herrehud den där baddräkten kan vara något av det snyggaste jag sett! Har ju så många badkläder redan men… Man kan väl aldrig få för mycket får man väl tänka. SJUKT fin på dig främst av allt, älskar<3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.