Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:45 | May 31, 2017

SPARE TIME

TRAVEL

 

AFTERNOON CHILLIN’

 

Between the workouts during the morning and then one later in the evening we had some free time to do whatever we wanted – so one day some of us decided to take a cab to Marbella and hang out at a beach club, eat some sushi and just have a fun time. There was almost no one there so it was a very chill vibe which we all liked. Well now I’m back to a cold, rainy and boring Sweden. I thought that summer was welcoming us home but no.. haha. Instead we got 10 degrees celsuis haha. Today I’m heading of to a River Island event before I have an appointment at Emilia for my lower back. Then after that I just have 100 thing to do before Norway on friday!

__________________________________________________

Mellan träningspassen på morgonen och det lite senare runt eftermiddagen hade vi alltid tid att göra vad vi ville – så en dag bestämde några av oss att ta en taxi in till Marbella och hänga på en beach club, äta sushi och bara ha kul. Vi var typ dom ända där så det var så himla skönt eftersom det blev en väldigt lugn stämning. Nu är jag dock tillbaka till kalla, regniga Sverige. Jag trodde att sommaren skulle välkomna oss hem men nää.. haha. Istället fick vi 10 grader haha. Idag ska jag iaf iväg på ett River Island event innan det är dags för mig att dra till Emilia för att få hjälp med ländryggen. Senare idag ska jag bara fixa de 100 sakerna som behövs göras innan vi åker till Norge på fredag!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

7 Responses to “SPARE TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.