Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:58 | June 1, 2017

  GOLDEN

  MAC cosmeticsmac cosmeticsmac cosmeticsmac cosmetics

   

  GETTING MY MAKEUP DONE BY MARIA ♥

   

  My babe Maria at MAC made my makeup today for a little shot I had! She is so freaking talented!! I use a lot of stuff from MAC so that we used their stuff was a plus. I just got back home from a day filled with “musts”. I’m drained of energy and I’m also starting to get a cold… GREAT, just GREAT. I’m going to stay in bed all evening and night so I feel better for tomorrow. Keep your fingers for me!

  ______________________________________

  Min babe Maria på MAC gjorde min makeup idag inför en liten plåtning jag gjorde! Hon är sjukt talangfull!! Jag använder mycket MAC själv så det var sjukt nice att använda här med. Jag kom precis hem från en dag fylld av “måsten”. Jag är helt uttorkad på energi nu och jag börjar bli förkyld.. KUL, så KUL. Jag ska ligga i sängen hela kvällen så jag känner mig bättre imorgon. Håll tummarna!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “GOLDEN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • You look beautiful girl ? I love photos like this

   Reply
  • Perfect makeup <3

   Reply
  • Love it <3 !!!

   Which highlighter are you waering on the pics? It looks divine! :*

   Much love to you, your are such an inspiration!

   Reply
  • Så fint! Vilka ögonskuggor har hon användt på dig här? =)

   Reply
  • Vart kommer tjocktröjan ifrån?? sÅ FIN

   Reply