Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:41 | June 2, 2017

  CHILLIN’

   

  CHILLIN’ AT THE TERRACE

   

  GAH! I miss this place already!! We had such a fun week in Marbella together and before that – Me, Agnes and Alex also had a great time! Agnes told me she is going back there in august so I might go with them them. Anyway, I just want to wish you all a wonderful fridaaaaay! What are you guys doing tonight? Staying in or going out partying? We should be in Bergen right now on our way to base camp to meet the other people :) love!

  ______________________________________

  GAH! Saknar detta ställe redan!! Vi hade en sån sjukt härlig vecka i Marbella tillsammans och innan det med – Jag, Agnes och Alex! Agnes berättade att hon ska dit i augusti igen så då kanske jag hakar på henne. Men men, jag vill bara önska er en fin fredaaaaag! Vad ska ni göra ikväll? Stanna hemma eller ut o festa? Vi borde vara i Bergen nu, påväg till  base camp för att träffa de andra :) LOVE!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “CHILLIN’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här