Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:33 | June 2, 2017

  CRISPY WHITE

  chanel

   

  CREDIT&ADLINKS_SHIRT FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _SKIRT FROM ZARA_BAG FROM CHANEL, HERE_SHOES FROM ZARA_

   

  Alot of Zara haha! That’s how it goes when you go shopping at Zara in Marbella you know. Just packing the last stuff now and then we are off to Norway!! I’m not bringing my laptop there since it’s just one more heavy thing to cary. So I’ve scheduled posts for you guys ever day :) WOOP!
  Okey, time to get ready!!

  ________________________________

  Massa Zara haha! Så går det när man shoppar loss inne på Zara i Marbella. Jag packar just nu ihop det sista innan vi beger oss till Norge!! Jag tar inte med mig min laptop dit eftersom de bara blir yttligare en tung grej att bära. Så jag har tidsinställt poster för alla tre dagar ;) woop! Okej, dags att fixa det sista!!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “CRISPY WHITE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här