Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:52 | June 3, 2017

  STRIPES FOR DAYS

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM & OTHER STORIES, HERE_CAP FROM GINA TRICOT,  HERE_
  _JEANS FROM ASOS, HERE_SHOES FROM STEVE MADDEN_TSHIRT FROM COS_
  _BAG FROM MARNI, HERE_

   

  A simple look I wore before going to Marbella. This is for sure a look I use when I have 0 imagination or inspiration but I think it’s super nice anyway :) The jacket is a new favorite in my wardrobe. I bought it just recently and I have to say I love it!! It goes along with almost everyhting.
  Today it’s saturday!! And for us it won’t be a normal saturday becaus we will start going up to TROLLTUNGA!! Don’t forget to watch my insta-stories to see live updates from our little journey!

  ____________________________________

  en enkel look som vi tog innan jag drog till Marbella. Det här är en look som jag använder när jag har 0 inspiration men jag tycker verkligen att looken är fin :) Jackan är en ny favorit i min garderob. Jag köpte den nyss och jag måste säga att jag älskar den!! Den funkar liksom till allt.
  Idag är det lööördag!! Och för oss blir det ingen vanlig lördag eftersom vi börjar gå upp till TROLLTUNGA IDAG!! Kom ihåg att följa mig på insta-stories för att se live updates från vårt äventyr!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “STRIPES FOR DAYS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här