Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:18 | June 7, 2017

FLOWER POWER

Nicole Falciani x NELLY

 

ADLINKS: 1.TOP HERE & SKIRT HERE 2. DRESS HERE 3. DRESS HERE

 

New favorite pieces from Nelly’s new collab with cute Nicole :) I love the satin skirt!
So, sorry for my lack of apperence  here on my blog these three days – Since we got back from Norway I have been feeling a bit sick/tired an had so much to do. I was at a Glitter x Hoss event last night and had such a lovely time with the girls. Today I have a fever and that sucks. I’m lying on the couch right now watching Netflix!

_________________________________

Nya favvoplgass från Nellys nya samarbete med Nicole :) Älskar satinkjolen!
Så hörrni, sorry för inga poster dessa tre dagar – sen vi kom tillbaka från Norge har jag känt mig hängig/trött och haft löjligt mycket att göra. Igår var jag förbi Glitter x Hoss eventet och de var supertrevligt med tjejerna. Idag har jag feber och det suger. Jag ligger just nu på soffan och kollar Netflix bara!


4 kommentarer4 kommentarer om “FLOWER POWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här