Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:09 | June 8, 2017

HOSS X GLITTER

UNCATEGORIZED 2

 

EVENING WITH THE GIRLS ♥

 

Godeftermiddag på er! Vi sitter just nu på tåget som ska ta oss till Varberg för att imorgon se Andrés bror Jesper ta studenten :) Kan fan inte fatta att det är 8(!) är sedan jag tog studenten. Vad hände med tiden egentligen? Kommer ihåg den dagen som att det vore igår. FYFAN vad kul vi hade!! Jag trivdes väldigt bra i min klass på Gymnasiet med så vi hade en jävligt rolig dag/kväll trots regn under dagen. Jag kommer aldrig glömma när vi åkte vårt flak och anordnat värsta ljudsystemet till den – men som ca 10 minuter efter start DÖR pga av regnet haha. Vi hade kul ändå! Men men, här kommer lite bilder från kvällen i förrgår :) Sjukt bra styrt av Hoss events och Glitter! Så mysigt att hänga med alla tjejerna ♥

____________________________________

Good afternoon! We are sitting on the train atm that’s going to take us to Varberg. Tomorrow we are celebrating Andrés brother who is graduating :) I can’t believe it’s 8(!) years ago I graduated. What happend with the time? I remember that day as if it was yesterday. DAMN we had fun!! I got along so well with my class so we had such a kick-ass say/night together regardless of the rain that day. I will never forget that we had fixed a super loud sound system for our bus but after riding it for 10 minutes it broke down because of the rain haha. But we had fun anyway! Well well, here are some pictures from the night at Hoss x Glitter event :) They had done the event so perfect! So nice with a girls night ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “HOSS X GLITTER”

 1. Johanna on

  Vilken linje gick du på gymnasiet? och var du/är du nöjd med ditt val eller hade du valt eller gjort det på något annat sätt om du kunnat idag? KRAM>333

  Reply
  • angelicablick on

   Jag gick Ekonomi! Ja det måste jag säga att jag är nöjd – tanken var att jag skulle plugga vidare efter eftersom de är mer en förberedande linje. Oavsett så är jag nöjd att jag valde det! MEN året vi slutade kom kriminologi och DET hade varit fett! Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.