Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:09 | June 8, 2017

  HOSS X GLITTER

   

  EVENING WITH THE GIRLS ♥

   

  Godeftermiddag på er! Vi sitter just nu på tåget som ska ta oss till Varberg för att imorgon se Andrés bror Jesper ta studenten :) Kan fan inte fatta att det är 8(!) är sedan jag tog studenten. Vad hände med tiden egentligen? Kommer ihåg den dagen som att det vore igår. FYFAN vad kul vi hade!! Jag trivdes väldigt bra i min klass på Gymnasiet med så vi hade en jävligt rolig dag/kväll trots regn under dagen. Jag kommer aldrig glömma när vi åkte vårt flak och anordnat värsta ljudsystemet till den – men som ca 10 minuter efter start DÖR pga av regnet haha. Vi hade kul ändå! Men men, här kommer lite bilder från kvällen i förrgår :) Sjukt bra styrt av Hoss events och Glitter! Så mysigt att hänga med alla tjejerna ♥

  ____________________________________

  Good afternoon! We are sitting on the train atm that’s going to take us to Varberg. Tomorrow we are celebrating Andrés brother who is graduating :) I can’t believe it’s 8(!) years ago I graduated. What happend with the time? I remember that day as if it was yesterday. DAMN we had fun!! I got along so well with my class so we had such a kick-ass say/night together regardless of the rain that day. I will never forget that we had fixed a super loud sound system for our bus but after riding it for 10 minutes it broke down because of the rain haha. But we had fun anyway! Well well, here are some pictures from the night at Hoss x Glitter event :) They had done the event so perfect! So nice with a girls night ♥


  11 kommentarer  11 kommentarer om “HOSS X GLITTER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här