Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:00 | June 8, 2017

  CACTUS

  missguidedmissguidedmissguided

   

  PHOTOS BY ALEXANDRA KENTSDOTTIR/EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM MISSGUIDED, HERE_HEELS FROM NELLY, HERE_
  _BACKPACK FROM ZARA_

   

  Marbella has some seriously beautiful backdrops. WOW! And ones again – these flowers!! We just ate pizza and now we are sitting here at the table talking, drinking wine and having a good time. I always love to come back to Varberg – there is something special about it. It’s the same thing about Linköping! Can’t wait to go there next weekend :) Miss my family a lot!

  ___________________________________________

  Marbella har några seriöst vackra backgrunder. WOW! Och återigen – dessa blommor!! Vi åt nyss pizza och nu sitter vi vid bordet och snackar, dricker vin och har en trevlig stund. Jag älskar att vara tillbaka till Varberg – det är något speciellt med det här stället. Det är samma sak med Linköping! Längtar tills vi åker dit nästa helg :) Saknar min familj massor!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “CACTUS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här