Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:13 | June 9, 2017

  FENCE

   

  PHOTO BY AGNES STARK 
  – EDIT BY ME 

   

  The day is coming to an end and it’s been so much fun celebrating Jesper’s graduating. I had to go down memory lane today seeing all the students screaming of joy! GAH! I really wanted to go with them on the truck afterwards hahah. But that would just be wierd! Imagine me, standing there with all these 18 years old students, screaming hahaha. Looking forward my brothers graduation next Friday :)  My beloved brother. I’m going to Linköping on wednesday already to spend some time with my family. Then on the 17th I’m off to CROATIA!! I’m going there for Yacht week and since I haven’t been to Croatia before I’m even more excited about that. WOOP!

  ____________________________________________

  Dagen håller på att ta slut och vi har haft så kul att fira Jespers student. Jag fick flashbacks så sjukt mycket av att se alla studenter skrikandes av lycka! GAH! Jag ville så jävla gärna åka med studenterna på deras flak hahaha. Men det hade bara varit sjukt konstigt! Tänk er mig, ståendes med alla 18åringar och skrikandes på flaket hahahah. Jag ser så fram emot min brors student nästa Fredag :) Min älskade bror. Jag kommer dra till Linköping redn på onsdag för att hänga lite med min familj innan med. Sen den 17:e drar jag till KROATIEN!! Jag ska dit för Yacht week och eftersom jag aldrig varit i Kroatien innan så är jag sådär extra pepp med. WOOP!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “FENCE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här