Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:08 | June 9, 2017

  ODDA

  Oddaoddatrolltunga

   

  ON OUR WAY TO ODDA

   

  GAH! The Norwegian landscapes is so damn beautiful!! I mean – WOW! I was blown away by it’s beauty even tho the weather wasn’t on our side.
  On the way to Odda ( where we stayed before hiking to Trolltunga ) we passed this beautiful scenery and just HAD to stop and take photos. The dramatic sky was actually pretty cool together with the view. I have a lot of photos to go through from our hiking to Trolltunga so as soon as I’m done with them I’ll show them to you :) I filmed a vlog during our trip as well and .. HAHAHAH! I mean, imagine me looking like a bad version of Gandalf , sweaty and wet of rain from top to toe, being exhausted trying to hike to trolltunga as fast as possible. I think you’ll laugh a lot! But I won’t be releasing it until 2-3 weeks. Next vlog coming up tomorrow is my SUMMER HAUL!! Stay tuned!

  _________________________________

  GAH! Norges landskap är så sjukt vackert!! Jag menar – WOW! Vi blev helt tagna av hur vackert det var även fast vädret inte var helt på vår sida.
  Påväg till Odda ( där vi sov över innan vi besteg Trolltunga ) passerade vi den här vackra vyn och var bara TVUNGNA att stanna och fota. Den dramatiska himlen var faktist sjukt cool till utsikten. Jag har en hel del foton från hikingen upp för Trolltunga så så fort jag gått igenom dom ska jag visa dom för er :) Jag filmade en vlogg under vår resa med och ja… HAHAHAHAH! Jag menar.. tänk er mig, som ser ut som en dålig version av Gandalf, helt svettig och blöt från regn topp till tå, utmattad av att försöka hikea upp så fort det går. Jag tror ni kommer skratta en del! Men innan dess så har jag andra vloggar som ska upp. Nästa som kommer upp imorgon är en SOMMAR HAUL! Stay tuned!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “ODDA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här