Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:59 | June 10, 2017

  OFF SHOULDER

  NELLY shirtnelly shirtgucciguccigucciguccigucci

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  CREDIT&ADLINKS:_SHIRT FROM NELLY, HERE_JEANS FROM BIKBOK, HERE_
  _HEELS FROM RIVER ISLAND, HERE_BAG FROM GUCCI, HERE_

   

  This shirt is my fav atm! Love this model a lot :) Just got back from an event at Laika – Beer yoga! Haha yep, it’s exactly what it sounds like.. drinking beer and doing yoga. We stayed at the rooftop and the sun was shining so it sure was a nice event. I’m back home now to chill a bit before it’s time for Håkan Hellström!! Are any of you going? or are you at Summerburst? It’s so wierd to put them on the same day.. don’t you agree?
  Guess what? OITNB SEASON 5 IS OUT!!! I’m actually watching the first episode right now!! GAH!

  ___________________________________________

  Det här är favvisskjortan just nu! Älskar modellen på den som tusan :) Jag kom precis tillbaka från ett event på Laika – Beer yoga! Haha japp, det är exakt som det låter som.. man dricker öl och gör yoga. Vi var uppe på takterassen och solen lyste så det var supernice. Nu är jag tillbaka hemma och ska slappa lite innan det är dags för Håkan Hellström!! Ska någon av er dit? Eller på summerburst? Det är sjukt konstigt att dom satt det på samma datum.. håller ni inte med? Gissa vad? OITNB SÄSONG 5 ÄR UTE!!! Jag sitter faktist och kollar på första avsnittet just nu! GAH!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “OFF SHOULDER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här