Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:37 | June 11, 2017

TRY-ON SUMMER HAUL 2017!

youtube

 

NEW VLOG OUT! MY SUMMER TRY-ON HAUL!
DON’T FORGET TO SUBSCRIBE HERE
PRODUCED BY KENTSDOTTIR PRODUCTION

 

Yey!! It’s once again sunday and it’s once again time for a new vlog!! This time I’m showing you what I’ve bought for summer and also trying it on to show you how everyhting fits since I forgot that last time haha :) You will also find links to all the clothes in the description box.
I hope you like it! LOOOOVE YOU!

_____________________________________________

Yey!! Det är återigen söndag och det är återigen dags för en ny vlogg!! Denna gång visar jag er vad jag köpt till sommaren och så testar jag det på så att ni får se hur det ser ut på kroppen eftersom jag glömde det förra gången haha :) Ni hittar även länkar till alla kläderna i beskrivningen under videon. Jag hoppas ni gillar den! LOOOOOOVE YOU!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “TRY-ON SUMMER HAUL 2017!”

 1. Drea on

  I love try on hauls!! Loved the pieces in this video, will probably buy the orange dress from & other stories and the pink kimono! Hope to see more videoes like this in the future <3 xx

  Reply
 2. Isadora on

  Älskar videon!! Du verkar så härlig. En fråga bara, den vita kjolen från Zara, kan inte hitta den någonstans? Var det längesen du köpte den eller kan du kanske länka till den? Superfin och har letat efter en sådan ett bra tag nu.

  Ha en fin dag!

  Reply
  • angelicablick on

   Åh tack så hemskt mycket fina du! Hittar du den inte? har du klickat på länken under videon? om den inte skickar dig till kjolen så är den slutsåld :( kram och detsamma!

   Reply
 3. charlotte on

  Hej Angelica, jättebra summer haul, och massor av snygga plagg! Blev inspirerad att klicka hem lite från missguided men har aldrig shoppat där ifrån förut. Undrar vad du tycker om kvalitén på kläderna och om frakt/retur fungerar bra? Kram :-)

  Reply
  • angelicablick on

   Heeej fina! Åh tack <3 Jag tycker om Missguided som tusan! Kvalitén är ungefär som Nelly.com eller Asos.com :) jag har aldrig behövt returnera något så det vet jag tyvärr inget om man frakten går snabbt iallafall och har funkat fint varje gång för mig :) kram

   Reply
 4. Lari on

  haha its so cute how you behave :)
  and like most of the clothes, especially the yellow loafers.
  but why do you never remove the price tags :D
  xxo

  Reply
  • angelicablick on

   haha you think? Thank you so much! <3 Why I haven't removed them yet is beacuse summer is not even here in Sweden yet haha! It's been shitty weather and waaay to cold for my stuff hahahah! But sooon <3

   Reply
 5. Simone Ulrich-Larsen on

  Love this video – your style is just ******* gorgeous! Can I ask you which size you have the yellow missguided jacket in? :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.