Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:11 | June 15, 2017

  ON TOP OF TROLLTUNGA

   

  PHOTO BY MARCUS DANIELSSON

   

  Woke up a while ago and now I’m drinking my coffee infront of the news. The sun is shining outside and I can’t wait until André gets here ♡ We will just stroll around in town, have a swedish “fika” at a garden café and buy the last stuff for my brother and sister graduation.  My dad and I are going to take the motorcycle to a rapeseed field to shoot some photos. Every swedish blogger has done that by now so I’m the only one left hehe. But it sure is beautiful so no one can blame us! And speaking of beautiful: LOOK AT THE VIEW! I was so happy to go to Trolltunga with Marcus – He is so talented! His pictures had been sold to National Geographic before and that’s so cool. Anyway, now I’m going to get ready for the day – going to shoot some outfits later on also. LOVE

  _________________________________________

  Vaknade upp för en stund sedan och nu sitter jag och dricker mitt kaffe framför nyheterna. Solen skiner utanför och jag längtar så tills André kommer hit♡ Vi ska bara strosa runt i stan, ta en fika på ett trädgårdscafé och sen köpa det sista inför min brors student och systers skolavslutning. Min pappa och jag ska ta motorcykel sen till ett rapsfält för att fota. Alla bloggare har redan fotat vid ett sånt nu så jag är typ den enda kvar hehe. Men vem kan skylla på oss för det? Det är ju så sjukt vackert liksom. På tal om vackert: KOLLA UTSIKTEN! Jag var så glad att vi åkte med Marcus till Trolltubga – Han är så himla duktig! Hans bilder har bla blivit sålda till National Geographic innan vilket är fett coolt. Men men, nu ska jag se till att bli klar för dagen – vi ska fota av lite mer looks idag med. KÄRLEK


  14 kommentarer  14 kommentarer om “ON TOP OF TROLLTUNGA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här