Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:46 | June 18, 2017

  YELLOW FIELDS

   

  ADLINK_DRESS FROM ABAD X BIKBOK, HERE_

   

  And now it was finally my turn to shoot at these fields! I think the pictures turned out great :) So happy to know that you always can count on Linköping when it comes to rapeseed fields.This tunic/dress is made to wear to the beach but I thought it looked amazing to wear in town as well. My babes are talented ♥ Anyway, it’s once again sunday and I’m on a boat in Croatia with a lot of fun people. Can’t wait to explore more and get to know these people! Talk to you in a while!

  ________________________________________

  Och nu var det som sagt min tur att fota vid rapsfälten! Jag tycker bilderna blev superbra :) Så glad att man alltid kan lita på Linköping när de kommer till rapsfält haha. Den här tunikan/klänningen är egentligen en beachklänning men jag tycker den passar finfint till vardag med. Mina två babes är duktiga dom ♥ Men men, det är återigen söndag och vi är som sagt på en båt i Kroatien med mass härligt folk. Längtar att få utforska Kroatien mer och lära känna alla! Hörs om en stund!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “YELLOW FIELDS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här