Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:56 | June 19, 2017

  ACAI TIME

   

  MAHALO WITH MY GIRL ALEXANDRA
  FIND MY DRESS HERE (ADLINK)

   

  The other day when me and Alex were filming we decided to swing by my favorite spot on södermalm – Mahalo! They have vegan/vegetarian food that are so, so good and now they also have a rood terrace. 10 POINTS! Love that place. We both ordered acai bowls and Alex hadn’t even tried it before. YUMMIE! Have you tried acai before? Many of my friends has never tried it before which is wierd hahah. It’s for sure one of my best “desserts” I know.  The vlog we were filimg here is my very first SWEDISH ONE! But i’ll put english subtitels on so everyone can understand :)

  ______________________________________

  Häromdagen när jag och Alex filmade så bestämde vi oss för att käka lunch på mitt favvoställe på södermalm – Mahalo! Dom serverar enbart veganskt/vegetarianskt och dom har så sjukt god mat. 10 POÄNG! Älskar det där stället. Vi både beställde acaibowls och Alex hade aldrig testat det innan hehe. MUMS! Har ni testat det? Många av mina vänner har inte de vilket är sjukt hahah. Det är lätt en av mina favorit “eftrrätter”. Vloggen vi spelade in här är min första SVENSKA VLOGG! Men jag kommer lägga till engelsk subtitels på såklart så alla kan förstå :)


  13 kommentarer  13 kommentarer om “ACAI TIME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här