Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:29 | June 21, 2017

  THE BLOWOUT CHAIR

  -IN COLLAB WITH TRESEMMÉ-

  THE BLOW OUT CHAIR BY TRESEMMÉ

   

  So it’s finally time for me to show you guys my episode of The Blow out chair by TRESemmé! My favorite look when it comes to styling my hair is to keep it a bit wavy/messy but at the same time making it look healthy. We wanted to create a more stylish beach look to my hair so that’s exactly what Marre did! In this episode Marre will tell you step by step how to get my look and at the same time my dear friend Roshi is asking me some seriously fun but hard questions. You just got to see this! I hope you’ll like it ♥

  ______________________________________________

  Det är äntligen dags för mig att visa er mitt avsnitt från The Blow out chair by TRESemmé! Min favoritlook när det kommer till håret är att hålla det  vågigt/ofixat men samtidigt få det att se hälsosamt ut. Vi ville skapa en mer uppiffad beach look och det är exakt det Marre gjorde! I avsnittet kommer Marre berätta steg för steg hur han får till min look samtidigt som min vän Roshi är med och ställer mig några svåra men roliga frågor. Ni måste bara kolla! Hoppas ni gillar det ♥


  4 kommentarer  4 kommentarer om “THE BLOWOUT CHAIR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Heihei, jeg lurte på om du kunne lage en video som Kenza har lagd? Der du viser tatoveringene dine og forteller litt om de ☺️ Digger deg masse!

   Reply
  • Heeej! Åh det kanske jag kan :D tack för tipset! kraaaam och tack <3

   Reply
  • I really enjoyed it even tho I don’t know what you all saying ? love.

   Reply
  • Thank you haha :D <3 love

   Reply