Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:59 | June 22, 2017

  STRIPES FOR DAYS

  scotch & sodascotch & soda

   

  CREDIT&ADLINKS_TOP FROM SCOTCH&SODA_SKIRT FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM MARNI_HAT FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_SHOES FROM STEVE MADDEN_

   

  My simple look this morning! I went to an early meeting this morning for a upcoming project and now I’m back home to pack my stuff for this midsummer weekend. The Whyred dinner was so cozy last night – so thankful I was invited ♥ After the dinner I went on to a late meeting and then got home around half past ten. I’m going to sit and edit some of the croatia photos later on so stay tuned for that!

  ________________________________

  Min enkla look imorse! Jag stack på ett tidigt möte för ett kommande projekt imorse och nu är jag tillbaka hemma för at packa allt inför vår midsommar helg. Whyreds middag igår var supermysigt – så glad att jag var inbjuden ♥ Efter middagen hade jag ett sent möte och kom hem stract efter halv elva. Jag ska sitta och redigera kroatienbilderna så håll er uppdaterad!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “STRIPES FOR DAYS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här