Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:46 | June 25, 2017

  PEARLS

  MISSGUIDEDMISSGUIDEDMISSGUIDEDMISSGUIDED

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM MISSGUIDED, HERE_SANDALS FROM ASOS, HERE_
  _BAG FROM ZARA_

   

  One of my looks from Croatia! I love, love, looove this dress! ( * emoji with heart-eyes* ).. I love that it has a loose fit but at the same time is so elegant and a bit sassy. A perfect dress for those occasions when you want to dress up a bit but don’t want to show up in a tight night/party dress.
  I matched it with sandals and my fav bag from Zara – just to tone it down even more.

  _____________________________________

  En av mina looks från Kroatien! Jag älskar, älskar, älskar den här klänningen! ( *emoji med hjärt-ögon*).. Jag tycker om att den är loose fit men samtidigt så elegant och sådär stiligt sexig. En perfekt klänning att bära  när man vill klä upp sig lite men inte dyka upp i en tajt festklänning. Jag matchade den med sandaler och min favvoväska från Zara – bara för att klä ner den lite till.


  28 kommentarer  28 kommentarer om “PEARLS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här