Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:11 | June 27, 2017

  DAISY FIELDS

   zara dress

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT:_KNITTED DRESS FROM ZARA_

   

  Hello Tueday! Got up at 7 and went straight to the gym for a workout with Simon! I’m in a process where i’m building muscles on my legs/bootey so all I do right now is heavy liftin – after I’ve acheived my goals there I’ll start slimming down on the rest of the body. So there is a lot of protein in my food ATM. Love it! I think it’s so cool to see how your body change :) And especially getting stronger cause that’s the main goal here.
  Anyway, I just took a shower and I’m on my way out to meet up with Michelle for a little walk before I have some meetings and planning om my agenda. Meeting up with ellen later on to shoot some stuff before my last meeting at CUBE office. I might swing by Filippa as well with a coffee and to grab some hugs too.

  _________________________________________

  Hej Tisdag! Jag gick upp vid 7 och stack direkt till gymmet och brände av ett pass med Simon! Jag är i en process just nu där jag bygger muskler på benen/rumpan så allt jag gör just nu är enbart att lyfta tungt – efter att jag nått mitt mål där så kommer vi börja slimma av resten av kroppen. Så jag äter en hel del protein just nu haha. ÄLSKART! Jag tycker de är så coolt att se kroppen ändra sig :) och speciellt att den blir starkare för de är fokus just nu. Men men, jag tog nyss en dusch och ska precis bege mig ut för att möta upp Michella för n liten promenad innan mina möten börjar och planering inför kommande saker.  Ska möta upp Ellen senare för att fota av lite saker innan mitt sista möte på CUBE. Om jag hinner ska jag svinga förbi Filippa med en kaffe och sno lite kramar med.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “DAISY FIELDS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här