Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:19 | June 29, 2017

  Back at the countryside

   

  OLD PHOTOS FROM MY GRANDPAS COUNTRYSIDE

   

  Yeeey! finally back here ♥ Just got here a while ago and the weather is pretty good! Going to just chill in the sun and soon eat with grandpa and Margaretha. Love this place!! These pictures aren’t from now – I’m taking it easy today and then tomorrow i’ll shoot stuff. LOOOVE!

  _____________________________

  Yeeeey! Äntligen tillbaka hit ♥ Kom hit för ett tag sedan och vädret är riktigt härligt! Ska bara slappa i solen nu och sen äta med morfar och Maggan. Älskar att vara här!! Bilderna är inte från idag – idag ska jag bara ta de lungt och imorgon ska jag fota åt er. KÄRLEEEK!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Back at the countryside”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här