Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:23 | July 3, 2017

  SKYFALL

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM LIONESS_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_CAP FROM GINA TRICOT, SIMILAR, HERE_

   

  I’M BACK!! As I said in my previous post we kidnapped Kenza to Barcelona for her bachelorette party and we have done stuff all day and all night. We have had such a blast together and so much fun!! We tricked her in so many ways possible and the best part was when we stayed one extra night at W hotels the last night. I’m back home now and I’m just going to get some work done tonight and watch OITNB!
  The pictures are from th Midsummer weekend – stay tuned for more ♥

  ____________________________________

  JAG ÄR TILLBAKA!! Som jag skrev i förra inlägget så kidnappade vi Kenza för hennes möhippa och vi har gjort saker hela dagarna och kvällarna. Vi har haft så sjukt jävla kul ihop!! Vi lurade henne på massa olika håll men de bästa var när vi såg till att stanna en extra natt och övernattade på W hotels. Nu är jag tillbaka hemma och ska bara få lite jobb gjort och kolla på OITNB!
  Bilderna är från Midsommarhelgen – håll utkik för det kommer mer ♥


  18 kommentarer  18 kommentarer om “SKYFALL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här