Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:56 | July 4, 2017

  OUR MIDSUMMER

  midsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummermidsummer

   

  OUR MIDSUMMER ♥

   

  I’ve finally gone through my photos from our Midsummer! YEY! Like I’ve told you earlier we rented a villa outside of Stockholm and stayed there for the entire weekend. It was so cozy and the perfect midsummer weekend! We made midsummer lunch, flower crowns, played some games that I had prepared and just had a cozy time together. Couldn’t wish for a better weekend!

  ______________________________________

  Jag har gått igenom alla bilder från vår Midsommar nu! YEY! Som jag ska tidigare så hyrde vi en villa utanför Stockholm och stannade där över hela helgen. Det var så himla mysigt och dessutom en perfekt midsommarhelg! Vi käkade midsommar lunch, gjorde kransar, spelade spel och tävlade som jag styrt upp och hade bara en mysig tid ihop. Kunde inte önskat mig en bättre helg!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “OUR MIDSUMMER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här