Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:59 | July 6, 2017

DREAMY RED

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Bikbokbikbokbikbokbikbok

 

CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM BIKBOK, HERE_EARRINGS FROM H&M_
_SHOES FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_BAG FROM MARNI_SUNGLASSES FROM LE SPECS_

 

Goooood morning peeps! Sorry for yesterday – had too much on my hands and head. I started my morning with two meetings before heading out to meet Filippa for a coffee in the sun at Tanto. So happy to see the sun again in Sweden! Fang came and picked me up after that and then we drove off to all the locations he had planned to shoot at and well.. we got stuck in traffic instead and ended up not finding ANY place haha. FAIL! When I got back home the time was already 5 PM and I had to run fast as hell to my vax time. Yaaas you all heard me.. I did my first vaxing yesterday haha. I have to say that it’s one of the best things ever! I’m going to continue doing it for sure. I thought it was going to hurt like hell but.. nah. Ofc it hurt a bit and a specially on some areas but I think it sure is manageable. Just felt a bit weird laying there with my ass in the air hahahaha. Anyway, I’m soon off into town for a lunch meeting at Brillo followed by one other meeting and so on. WIE!

________________________________________

Gooood morgon peeps! Ledsen för utebliven uppdatering igår – hade alldeles för mycket att göra och annat på huvudet. Började min morgon med två möten innan jag tog en kaffe i solen med Filippa i Tanto. Så glad av att se solen i Stockholm igen! Fang kom sedan och plockade upp mig och så drog vi för att hitta alla locations vi kollat upp.. Meeen vi hamnade i någon mega-trafik-kö och hittade inte ETT ENDA ställe vi ville hitta haha. FAIL! När jag kom tillbaka hem var klockan redan 17.00 så då fick jag springa till min vaxning. Yaas, ni såg rätt… jag gjorde min första vaxning igår haha. Jag måste säga att de är fan bland det bästa ever! Jag ska lätt fortsätta med detta. Jag trodde det skulle göra bajs-skit-ont men ..nja. självklart gjorde de lite ont och mer på vissa ställen men verkligen helt överkomligt. Kändes bara lite konstigt att ligga med röven i luften hahahahah. Men men, jag ska snart in till stan för mitt första möte på Brillo följt av ett annat möte. WIE!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “DREAMY RED”

 1. Sofia on

  Skönt att du inte typ svimmade av vaxen. Jag tyckte det va helt fruktansvärt. Gjorde en utomlands så vet inte om allt gick rätt till kanske men fy fan…. har gjort flera tatueringar och det var ingenting i jämförelse.

  Reply
  • angelicablick on

   Hahaa ja! Men such vad hemskt att du gjorde de! men ja… då kanske det inte var bästa salongen du var på .. hehe. Du får hoppa upp på hästen igen och testa här i Sverige på något bra ställe :D kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.