Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:20 | July 7, 2017

  I LOVE DIOR

  DiorDior

   

  PHOTO BY JOSEFINE BACKSTRÖM / MAKEUP BY DIOR

   

  Here is two photos from the photoshoot I did with Dior a month ago or so – LOVE IT! I have to say I loved this makeup!! Have you seen my vlog from this day ? If not, you can watch it HERE 
  Just got to Varberg and I love to be back. As I said, we are going to stay here for one week and just chill. Have a bit of vacay! Our friends and my dad are leaving on sunday tho so then it’s just me, André and his parents – and there cute dog Ulla hihihi.
  Time for me to hang out with everyone! LOVE

  ______________________________________________

  Här kommer två bilder från Dior plåtningen jag gjorde för någon månad sedan – ÄLSKAR RESULTATET! Tokgillade makeupen med!! Har ni sett min vlogg därifrån? Om inte så kan ni se den HÄR ♥
  Vi kom precis till Varberg och jag är så glad att vara tillbaka. Som jag sa, vi ska stanna här en hel vecka och bara slappa. Lite semester! Våra vänner och min pappa stannar bara till söndag så då är blir det jag, André och hans päron kvar – och deras söta hund Ulla hihihi.
  Nu ska jag hänga med alla! LOVE


  16 kommentarer  16 kommentarer om “I LOVE DIOR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här