Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:31 | July 7, 2017

  S T R I P E S

  asosasosasosasos

   

  CREDIT&ADLINKS:_JUMPSUIT FROM ASOS, HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS_
  _BAG FROM PRADA_SANDALS FROM ASOS_

   

  We are finally on our way to Varberg – Me and the whole crew! We are actually staying one week there. A bit of vacay :) I’ve brought an analouge camera with me as well!! Love it! Anyway, this is a look I wore in Croatia. Love love love this jumpsuit!

  _____________________________

  Vi är äntligen påväg till Varberg – jag och hela gänget!Vi ska stanna i en hel vecka där. En liten semester typ :) Jag har tagit med mig en analog kamera med som jag ska fota med också!! Men men, här är en look jag bar i Kroatien. Älskar, älskar, älskar den här jumpsuiten!

   


  21 kommentarer  21 kommentarer om “S T R I P E S”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här