Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:57 | July 8, 2017

  ILLUSIONS

  h&M

   

  _DRESS FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  We had the beeeest light ever during our midsummer weekend. My photo fingers itched so bad so I got Mikaela to snap these of me and I snapped some of her and the others. I’m just about to get ready for tonight by putting some makeup on and getting dressed. We are going to Majas vid havet to watch Petter perform and then Sabri will DJ at the party. This is tradition ever year and this is my third year :) It’s always a lot of fun!
  I wish you all a happy saturday ♥

  _____________________________________

  Vi hade det bääääästa ljuset under midsommarhelgen. Mina fotofingrar bara kliade så jag tvingade med mig Mikaela ut för att fota av dessa samt några på henne med och de andra. Nu ska jag precis fixa iordning mig med lite smink och klä på mig. Vi ska till Majas vid havet och kolla på Petter när han uppträder innan Sabri tar över DJ båset och spelar på festen. Det är tradition att vi gör detta och det är mitt tredje år :) Vi har alltid askul! Jag vill bara önska er alla en fin lördag ♥


  15 kommentarer  15 kommentarer om “ILLUSIONS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här