Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:56 | July 10, 2017

  AFTERNOON GLORY

  faithfull the brandfaithfull the brandfaithfull the brandfaithfull the brand

   

  CREDIT&ADLINKS:_SET FROM FAITHFULL THE BRAND, HERE_BAG FROM CHLOÉ, HERE_
  _HEELS FROM ZARA, SIMILAR HERE_EARRINGS ARE OLD, SIMILAR HERE_

   

  This set is just.. WOW! A new favorite in my wardrobe for sure. Woke up this morning by myself around 09 am and took Ulla out to pee ( Andrés familys dog) and had a cup of coffee. André went out for a run while I sat in the sun and listened to a podcast. This podcast was about Lisa Holm and I still can’t believe what a horrible crime she was put up to. My heart is breaking. She had her entire life ahead of her and I can’t even begin to understand the pain her family and friends are experiencing. Just heartbreaking. May she rest in peace that beautiful Angel ♥

  After the podcast I brought Ulla with me in and started making breakfast before André came back. Now we have some work to do before his parents comes back from work. LOVE!

  ________________________________________

  Det här settet är bara .. WOW! En ny favvis i garderoben. Jag vaknade upp imorse av mig själv vid 09 ungefär och tog med mig Ulla ut för att få kissa ( Andrés föräldrars hund ) och en kopp kaffe. André stack sedan ut för att springa medans jag satt i solen och lyssnade på podcast. Denna handlade om Lisa Holm och jag kan fortfarande inte förstå att hon var med om ett sånt hemskt brott. Mitt hjärta går sönder. Hon hade hela livet framför sig och jag kan nog inte ens sätta mig in i vilken smärta detta orsakat hennes familj och vänner. Usch, hjärtskärande är det. Må hon få vila i frid vackra Lisa ♥

  Efter podcasten tog jag med mig Ulla in igen och gjorde iordning lite frukost innan André kom tillbaka. Idag har vi en del jobb att göra så det ska vi sitta med nu tills hans föräldrar kommer tillbaka. KÄRLEK!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “AFTERNOON GLORY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här