Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:14 | July 12, 2017

  NAPOLI

   

  PIZZA TIME W/ LE CREW

   

  On the second day here in Varberg we went to this cute little pizzeria in Falkenberg called Lilla Napoli to eat pizza.
  Their restaurant is an old gas station re-invented to a pizzeria with DELICIOUS pizza. It doesn’t look like much on the outside but it was SO YUMMIE!! I took a Margaritha with their own made tomato sauce, buffel mozarella and fresh basil.
  Anyway, today I have workout on the schedual, lunch with Andrés grandparents and his family, a bit of work and then dinner tonight with Marcus and KC that we went to Trolltunga with. We might swing by the beach later on if the weather gets better :)

  _________________________________________

  Under dag två här i Varberg så stack vi till den här söta lilla pizzerian i Falkenberg som heter Lilla Napoli för att käka pizza.
  Deras restaurang är typ en gammal mack som dom gjort om till en pizzeria med SJUKT goda pizzor. Det ser inte mycket till världen ut utanför men det var MAGISKT gott!! Jag tog en Margaritha pizza med deras egengjorda tomatsås, buffelmozarella och färsk basilika.
  Men men, idag har jag träning på schemat samt lunch med Andrés familj och mormor och farmor, lite jobb och sen middag ikväll med Marcus och KC som vi gick upp för Trolltunga med. Vi ska kanske åka förbi stranden med om vädret tillåter :)


  12 kommentarer  12 kommentarer om “NAPOLI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här