Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:19 | July 13, 2017

  IDYLLIC

  FAITHFULL THE BRANDFAITHFULL THE BRANDFAITHULL THE BRAND

   

  CREDITS:_JUMPSUIT FROM FAITHFULL THE BRAND_
  _CAP FROM LACK OF COLOR_

   

  Theee suuuun is shiiining, the weather is sweeeet like Bob Marley is singing. And yes, the sun is really shining today! I’m so happy about that! Andrés dad just got home so we are going to eat lunch all together now before André and I are heading over to the beach. I’m so jealous that Varberg has a beach and not Linköping or Stockholm ( I’m talking about A REAL ONE ..not a built one haha ). Varberg during summer are such an idyllic place to be at. Time to pack the beach bag and get going! Talk to you in a whiiiile ♥

  ____________________________________________

  Theeeee suuuuun is shiiiining, the weather is sweeeeet som Bob Marley sjunger. Och JA, solen lyser verkligen idag! Så jävla nice!
  Andrés pappa kom precis hem så nu ska vi tre dra och käka lunch ihop innan jag och André ska dra till stranden. Jag är så avis på att Varberg har en strand och att varken Linköping eller Stockholm har det ( nu pratar jag om en RIKTIG strand… inte en uppbyggd sådan haha). Varberg under sommaren är så sjukt idylliskt. Dags att packa beachbagen och börja röra oss! Vi hörs sen ♥

   


  20 kommentarer  20 kommentarer om “IDYLLIC”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här